söndag 5 december 2010

Lyxfällan

Men nuuuuuu.... Att jag snöat in på detta program! Beror det på att Patrik Grimlund är så löjigt söt, eller?


Hur som helst, varje gång jag sett det vill jag tömma källaren och sälja allt på loppis, göra mig av med bilen och betala av topplånet på huset.


Nån som vill köpa en Renault Clio 2005 utan höger framskärm, ett otympligt skåp från nittonhundrakallt eller kanske en gigantisk samling osorterat Lego?

5 kommentarer:

  1. Nej tack. Men jag ser fram emot nästa TV-produktionr: Dels den som rekomenderar sprit till pluggande elever: Läxfyllan, ska programmet heta. Eller det program som handlar om att tillsätta champange i mjölken (betoning på första stavelsen) hos laxhannarna, så att rommen blir alkoholhaltig. Programmet ska kallas: Laxfyllan!

    SvaraRadera
  2. Nu har jag en annan idé. Om man komposterar resterna efter att ha vaxat t. e. benen, blir det vaxmylla då?

    SvaraRadera
  3. Lyxfällan är ett bra program som blev oväntat mycket bättre när Patrik kom in i bilden (bokstavligen)!

    Jag har samma symptom som du efter att ha sett Lyxfällan, men i mitt fall undrar jag om det är försvarbart att ha en gigantisk legosamling nedpackad i flyttlådor när jag skulle kunna sälja den och köpa ett mindre hus för pengarna?

    SvaraRadera
  4. Sälj! Sälj!

    Jag ska behålla lilla Clio lite till. Hon är mig kär och underlättar livet mycket för oss alla tre här i det lilla huset på hörnet.

    Däremot har jag lagt ut ett skåp och en karmstol på Blocket! Legot kanske hamnar på Tradera så småningom, det måste bara fotograferas först och så måste hela familjen övertygas om nyttan med det hela.

    SvaraRadera